L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 30/10/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 30/10/14

30/10/2014 00:26:47
L'Informatiu migdia - 30/10/14 L'Informatiu migdia - 30/10/14
L'Informatiu migdia - 30/10/14 00:26:47 30/10/2014
Sinopsis

 

El Consell d'Estat ha aprovat per unanimitat l'informe favorable a que el govern espanyol impugni davant dels Constituconal la consulta alteranativa del 9 de novembre. L'executiu es basa en que la pregunta és la mateixa que en la consulta original i que s'hi estan implicant treballadors públics. El govern català i els partits partidaris de la celebració d'una consulta mantenen les seves campanyes de cara al 9N.

Joan Laporta ha tret pit després de la decisió judicial que avala la seva gestió al capdavant del Barça. L'ex president s'ha mostrat molt satisfet pel seu triomf davant Rosell i Bartomeu i ha deixat entreveure que es podria presentar a les pròximes eleccions.

L'economia espanyola ha crescut un 0,5 per cent durant el tercer trimestre i situa en l'1,6 el creixement en l'últim any. Avui també s'ha fet públic que els preus a l'octubre van pujar mig punt. Malgrat tot la xifra interanual se situen per quart mes consecutiu en valors negatius, concretament, al menys 0,1. 

Operació dels mossos d'esquadra contra el narcotràfic. Han desmantellat una xarxa que distribuïa heroïna des del Baix Penedès a la resta de Catalunya. Hi ha 36 persones detingudes i els han intervingut 35 quilos d'heroïna, valorada en més de 2 milions d'euros. És un dels cops més importants al tràfic de drogues a Espanya aquest any.

Són els primers visitants al Saló del Manga que ha començat avui al recinte de la Fira de Barcelona que té com a grans protagonistes els personatges de Pokemon. El certamen arriba als 20 any amb l'èxit garantit. Ja hi ha moltes entrades venudes, de fet per dissabte estan esgotades. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán