L'Informatiu: L'informatiu migdia - 30/05/2011 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 30/05/2011

30/05/2011 00:24:37
L'informatiu migdia - 30/05/2011 L'informatiu migdia - 30/05/2011
L'informatiu migdia - 30/05/2011 00:24:37 30/05/2011
Sinopsis

Bojos pel Barça. Un milió d'aficionats celebra al carrer la quarta Champions.

Gairebé un milió de persones va sortir ahir als carrers de Barcelona per celebrar la quarta Lliga de Campions del Barça. L'equip de Guardiola va recorrer en un autocar descapotable els principals carrers de la ciutat fins arribar al Camp Nou. En els parlaments, el més contundent va ser Piqué. Va dir ni ens droguem ni ens tirem, juguem a futbol

Vuitena Lliga de Campions. El Barça és el rei absolut de la Champions, la màxima competició europea d'handbol.

I es que l'equip d'handbol del Barça també ha aconseguit la victòria a la Champions. Ahir a Colònia, els de Xavi Pasqual van vèncer el Ciudad Real per 27 a 24 i després de cinc anys de sequera han pogut tornar a aixecar la Lliga de Campions. Ha estat el comiat sommiat per IKER ROMERO que deixa el club amb la celebració de la VUITENA Champions per l'handbol blau-grana.

Ajornen la decisió. Els acampats decideixen demà si continuen a la plaça Catalunya.

Els indignats de la plaça de Catalunya decidiran demà si continuen acampats. Ho havien de decidir en l'assamblea d'anit però ho van ajornar per les celebracions per la victòria del Barça. Són conscients de què una acampada massa llarga podria ser contraproduent. La majoria aposta per descentralitzar el moviment i extendre les protestes als barris.

Per Barcelona, vestits. Multes de fins a 500 euros pels que vagin despullats o seminus.

La Guàrdia Urbana ja sanciona amb multes que van dels 120 als 500 euros les persones que vagin en banyador, despullats o seminus per Barcelona... Abans de multar-los, la policia els avisarà... Queden fora de la prohibició el Passeig Martítim i els carrers més propers a la platja... L'ajuntament ha repartit 15mil fulletons informatius.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán