L'Informatiu: L'informatiu migdia - 30/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 30/05/12

30/05/2012 00:25:49
L'informatiu migdia - 30/05/12 L'informatiu migdia - 30/05/12
L'informatiu migdia - 30/05/12 00:25:49 30/05/2012
Sinopsis

El Ministre d'Economia i el Banc Central Europeu asseguren que Espanya no ha demanat ajut a l'autoritat europea per recapitalitzar Bankia. De Guindos diu al Congrés que el principal accionista de l'entitat serà l'Estat i que es recuperaran tots els diners invertits.

La Comissió Europea donarà a Espanya un any més de coll - fins el 2014 - per reduir el dèficit públic per sota del 3% si el govern fa nous ajustos. I fa recomanacions; que apuji l'IVA i acceleri l'entrada en vigor de la jubilació als 67 anys. L'Informe afegeix que el pla d'estabilitat pressupostària és insuficient i que les Comunitats Autònomes gasten massa.

L'Autoritat Catalana de Protecció de dades dóna suport a la Generalitat perquè crei un fitxer que reculli dades personals de prostitutes i clients; per poder sancionar-los quan negociïn serveis sexuals a la carretera. La informació servirà també per elaborar estadístiques.

46mil persones pateixen esclerosi múltiple a Espanya.... Una malaltia crònica que encara no té cura i que es tracta amb fàrmacs injectables que provoquen moltes molèsties. De fet, un 40% dels afectats abandona el tractament. Les investigacions se centren ara en substituir-los per pastilles.

Leo Messi reconeix a l'Argentina que està trist per l'adéu de Guardiola però assegura que Tito Vilanova està capacitat per dirigir el Barça. El blaugrana també diu que li va fer molta ràbia l'eliminació de la Champions davant el Chelsea perquè va ser injusta i va fallar un penal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán