L'Informatiu: L'informatiu migdia (3-03-11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia (3-03-11)

03/03/2011 00:26:00
L'informatiu migdia (3-03-11) L'informatiu migdia (3-03-11)
L'informatiu migdia (3-03-11) 00:26:00 03/03/2011
Sinopsis

La neu arriba a cotes baixes, a partir dels 400 metres, i tenyeix de blanc algunes poblacions de la Catalunya central, el Vallès Oriental i Occidental i La Selva. Tot i això no ha provocat afectacions importants i només obliga a portar cadenes a 3 carreteres comarcals. La Generalitat manté activada l'alerta per nevades i protecció civil recomana informarse de l'estat de les carreteres abans de desplaçar-se i portar el telèfon mòbil carregat.

Una explosió de gas en un bloc de pisos de Barcelona obliga a desallotjar una setantena de veïns. Tres persones han resultat ferides greus per inhalació de fum i han estat ateses a l'Hospital del Mar. La majoria de veïns ja han pogut tornar a casa.

Un nou tractament contra el càncer de mama avançat augmenta la supervivència de les pacients un 20%.A més el fàrmac, descobert per investigadors de la Vall d'hebron, és menys tòxic. Unes 4500 dones espanyoles se'n podrien beneficiar.

La família és la institució més valorada pels adolescents espanyols, tot i que la meitat creix en famílies dividides. És la conclusió d'un estudi de l'Hospital Sant Joan de Déu que també situa les noves tecnologies en el segon àmbit de socialització dels joves, per davant de l'escola.

El Barça fa un pas més cap al títol de Lliga amb una difícil victòria a València. Els blaugrana van guanyar gràcies a un gol de Messi i - de moment - se situen a 10 punts del Madrid. Guardiola acaba pagant els nervis. Ha passat la nit ingressat i les proves que li han fet han confirmat que pateix una hèrnia discal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán