L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 29/04/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 29/04/13

29/04/2013 00:24:59
L'Informatiu migdia - 29/04/13 L'Informatiu migdia - 29/04/13
L'Informatiu migdia - 29/04/13 00:24:59 29/04/2013
Sinopsis

Augmenta el risc d'allaus al Pirineu català. L'alerta és de 4 sobre 5 a algunes zones com el Cadí, on aquesta matinada s'han localitzat els cossos de dos muntanyecs que es van veure sorpresos per un allau mentre baixaven per la Canal de Cristall.... Eren dos alpinistes experts de Santa Perpètua de Mogoda.... De fet, se'ls ha trobat ràpid tot i que massa tard, perquè portaven el dispositiu ARVA que envia senyals als equips de rescat.

L'Audiència de Barcelona manté en llibertat un any més Fidel Palleros i dos ex alts càrrecs d'Unió condemnats per desviar fons públics al partit.... El text acorda la suspensió fins que es resolgui la petició d'indult.

Segueix desaparegut l'empresari de Reus que tindria participacions en un dels tallers de l'edifici de Bangladesh que es va esfondrar deixant, almenys, 380 morts. De moment, a Espanya NO s'ha rebut cap ordre de detenció tot i que, mitjans del país asiàtic, el consideren un dels presumptes responsable del sinistre.

En els últims dos anys les visites als dentistes a Catalunya han caigut un 40 per cent. Els professionals destaquen que baixen els tractaments més estètics i que augmenten les patologies relacionades amb l'estrés.

L'afició del Barça creu que és molt difícl remuntar dimecres contra el Bayern a la Champions, però no impossible. Tot i això, els culés s'aferren a Leo Messi per tenir alguna opció.... L'altre argument dels barcelonistes és que el Madrid caigui contra el Borussia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán