L'Informatiu: L'informatiu migdia - 29/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 29/03/11

29/03/2011 00:25:21
L'informatiu migdia - 29/03/11 L'informatiu migdia - 29/03/11
L'informatiu migdia - 29/03/11 00:25:21 29/03/2011
Sinopsis

Desmantellada una perillosa banda d'atracadors, acusats de més de 30 robatoris a tota Espanya. Entre els 5 detinguts hi ha el presumpte assassí de la caixera d'un banc de Cambrils, a l'octubre passat. La policia encara busca un dels membres de la banda, a qui no han pogut detenir. És la primera operació conjunta de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos i l'Ertzaintza.

Càmeres de videovigilància, alarmes, sensors o una ubicació estratègica de la caixa. Són algunes de les mesures d'autoprotecció que prenen els comerciants de Barcelona per evitar robatoris i furts. Els botiguers reclamen més presència policial i una millor il·luminació als carrers.

Fer el possible perquè els pacients terminals acabin la seva vida sense dolor. És l'objectiu de la nova llei de cures paliatives que el govern central va anunciar pel març però que encara no té enllestida. Una norma que evitaria que l'atenció a aquests pacients depengui de la comunitat on viuen.

L'aeroport de girona tancarà l'any amb 2 milions de passatgers menys que l'any passat. A més, a l'estiu, perdrà 16 rutes i reduirà les freqüències a gairebé la meitat. En canvi, l'aeroport de Reus amplia rutes a Palerm, Venència i Eivissa i comptarà amb sis vols xàrters més. Berna, Hèlsinki o Viena seran algunes de les noves destinacions.

L'àrbitre del Lituània-Espanya dóna el visi-i-plau a la disputa del partit malgrat el lamentable estat de la gespa de l'Estadi de Kaunas, on gairebé només hi ha sorra. El que encara és una incògnita és si hi haurà Lliga el cap de setmana. Avui la jutgessa ha escoltat totes les posicions i demà decidirà.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán