L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 27/05/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 27/05/14

27/05/2014 00:27:08
L'Informatiu migdia - 27/05/14 L'Informatiu migdia - 27/05/14
L'Informatiu migdia - 27/05/14 00:27:08 27/05/2014
Sinopsis

 

Diversos representants dels sector crític del PSC han presentat un manifest que neix com a embrió d'un nou partit polític que, basant-se en el dret a decidir, es podria presentar a les eleccions municipals de l'any que ve. Darrera hi ha exconselleres com Marina Geli o Montserrat Tura. De moment, NO s'hi sumen els membres del corrent Avancem o l'alcalde de Lleida. Des de la direcció insisteixen en buscar un punt de trobada amb els crítics. 

Condemnes de fins a 6 anys de presó per surborn i falsedat documenta a un comissari i dos inspectors de la policia nacional per la seva relació amb la trama de corrupció dels prostíbuls Saratoga i Riviera de Castelldefels. L'audiència de Barcelona condemna fins a10 anys els responsables dels clubs.

Ja han començat les tasques de demolició de l'edifici de Can Vies ocupat des de l'any 97 i que ahir van desallotjar. Els incidents que hi va haver després de la manifestació en contra de la desocupació han provocat destrosses al mobiliari urbà del barri de Sants valorats en més de 25 mil euros. De moment, hi ha 2 detinguts. 

Ja funcionen tres nous radars de tram a la xarxa viària catalana. Un en cada sentit al tram de la Nacional 340 entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita i un altre a la C-65 entre Cassà de la Selva i Llagostera, en sentit Llagostera. Aquests radars calculen la velocitat en funció del temps que es triga a fer el recorregut. 

Sergio González serà l'entrenador de l'Espanyol les dues pròximes temporades. Tot i que nómés ha dirigit el filial els últims quatre mesos, el club aposta per ell per la seva proposta de joc i la seva personalitat. Com a jugador blanc-i-blau, va guanyar la Copa del Rei del 2000.      

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán