L'Informatiu: l'informatiu migdia - 27/03/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  l'informatiu migdia - 27/03/2013

27/03/2013 00:25:03
l'informatiu migdia - 27/03/2013 l'informatiu migdia - 27/03/2013
l'informatiu migdia - 27/03/2013 00:25:03 27/03/2013
Sinopsis

UNA BONA SETMANA SANTA

Les estacions d'esquí obren al 100% amb una ocupació que supera la de l'any passat

Les estacions d'esqui catalanes viuen una setmana santa molt bona.... La gran quantitat de neu i que les vacances hagin caigut a finals de març ajuden a què les instal.lacions estiguin obertes al cent per cent i que l'ocupació superi la de l'any passat.... A més, anuncien que aquest any la temporada s'allargarà, al menys, fins a mitjans d'abril... Una situació ben diferent es viu a altres sectors, com ara les colònies.... La crisi obliga a molts esplais a compartir serveis com l'autocar o la casa.

ERC ha de dir sí als pressupostos

DURAN CREU QUE EL PACTE ELS OBLIGA

El líder d'Unió recorda a Esquerra Republicana que el pacte d'es-ta-bilitat signat amb Convergencia i Unió els compromet a donar suport als pressupostos. En una entrevista a L'informatiu, Duran destaca la voluntat de diàleg del govern espanyol però diu que arriba l'hora dels fets i no només de les paraules.

Anul·lada la concessió a Acciona

DÓNA LA RAÓ A AGBAR EN EL CAS ATLL

El Tribunal Superior de Justicia rebutja el recurs de la Generalitat i anul.la l'adjucació d'Aigües Ter Llobrregat a Acciona. El govern català sempre ha defensat el concurs perquè va ajudar a reduir el dèficit i va optar per la millor oferta de cara als consumidors.

Els metges adverteixen del risc de les cigarretes electròniques de disseny que s'han començat a vendre a Catalunya i que molts creuen que serveixen per deixar de fumar. L'empresa que els comercialitza diu que ells només diuen que és una bona alternativa al tabac tradicional.

Pedro rescata el Mundial

ESPANYA GUANYA 0-1 FRANÇA A PARÍS

Espanya, amb 7 jugadors del Barça a l'equip titular, recupera totes les opcions d'anar al Mundial del Brasil gràcies a la seva victòria per la mínima a França. Pedro va ser clau marcant l'únic gol del partit i Víctor Valdés va assegurar el triomf amb una actuació sobèrbia.

LOS ÚLTIMOS DÍAS

La pel·lícula dels germans Pastor s'estrena avui

Aquesta és la Barcelona apocalíptica que presenten els germans Pastor a "Los últimos días", la pel.lícula que estrenen avui i que protagonitzen els actors José Coronado, Quim Gutiérrez i Marta Etura. Després us ensenyarem aquesta Barcelona insòlita.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán