L'Informatiu: L'informatiu migdia - 27/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 27/02/12

27/02/2012 00:25:35
L'informatiu migdia - 27/02/12 L'informatiu migdia - 27/02/12
L'informatiu migdia - 27/02/12 00:25:35 27/02/2012
Sinopsis

El futur de la teconologia mòbil passa des d'avui i fins dijous per Barcelona. Més de 60mil professionals de 200 països visiten el Congrés Mundial de Telefonia Mòbil, que deixarà a la ciutat 275 milions d'euros i que genera 6500 llocs de treball directes, sobretot a l'hosteleria. Hotels i apartaments de la ciutat han penjat el cartell de ple. Finalment bus i metro funcionaran amb normalitat després que s'hagi desconvocat la vaga.

Baltasar Garzón no va cometre cap delicte de prevaricació en investigar els crims del franquisme. 6 dels jutges del Tribunal Suprerm han votat a favor de la seva absolució i només 1 ho ha fet en contra. El sindicats MANOS LIMPIAS i l'associació LIBERTAD Y IDENTIDAD l'havien denunciat per atendre 22 denúncies de familiars de desapareguts.

Iñaki Urdangarin surt del jutjat a les quatre de la matinada després de declarar durant més de 21 hores. Ha insistit que tota la gestió econòmica del l'Institut Nóos era responsabilitat del seu soci, Diego Torres, i ha desvinculat la Infanta Cristina de les seves activitats. També ha dit que, desprès de deixar Institut per recomanació la Casa del rei, va continuar fent negociats privats amb Torres.

La francesa "The artist", aconsegueix 5 oscars entre els quals millor pel.lícula, director i actor. L'altra gran candidata "La invención de Hugo" d' Scorsesse s'ha hagut de conformar amb 5 premis tècnics. Meryl Streep s'enduu el seu tercer oscar per la interpretació de Margaret Thatcher. I la producció catalana "Midnight in paris", premi al millor guió original

El Barça guanya 1 a 2 al camp de l'Atlètic de Madrid i es manté a 10 punts del Reial Madrid a la Lliga. Els blaugrana van fer una bona primera part i van patir a la segona. Un gran gol de murri de Leo Messi va servir per sumar els 3 punts.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán