L'Informatiu: L'informatiu migdia / 25/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia / 25/06/12

25/06/2012 00:25:52
L'informatiu migdia / 25/06/12 L'informatiu migdia / 25/06/12
L'informatiu migdia / 25/06/12 00:25:52 25/06/2012
Sinopsis

Aquesta és la delegació de "Las vegas Sands" que ha recorregut els terrenys del parc agrari del Baix Llobregat. La zona proposada per la Generalitat per instal·lar el complex d'oci i joc. Al llarg del dia mantindran contactes amb alts responsbles del govern català i també i, per primera vegada, amb els mitjans de comunicació. Demà viatjaràn a Madrid. La plataforma "Aturem Eurovegas" els ha rebut a l'aeroport.

El Govern ha formalitzat avui la petició d'ajuts a la banca. El Ministre d'Ecomomia, Luis de Guindos signa una carta adreçada al president de l'Eurogrup en la que sol·licita assistencia financera per a recapitalitzar les entitats que ho necessitin. El text parla d'un import "suficient" fins a un màxim de 100 MIL milions euros i especifica que els detalls i les condicions se sabran abans del 9 de juliol.

Els conductors que reincideixin en conductes de risc pagaran un 30% més cares les multes. És una de les mesures anunciades per Interior en un intent per reduir la xifra de morts i ferits greus a la carreteres catalanes. En el que portem d'any, han augmentat prop d'un 10%.

4 persones s'han negat a pagar l'euro per recepta des que va començar a aplicar-se dissabte. L'última aquest matí a Tarragona. Avui, primer dia laborable d'aplicació, algunes farmàcies han tornat a patir els problemes informàtics del cap de setmana en què s'han recaptat més de 131.000 euros amb la nova taxa.

La petició de beques per colònies, campaments, esplais i casals d'estiu es dispara un 50% aquest any. La majoria de sol·licituts provenen de famílies, en què algun o els dos pares estan a l'atur. Malgrat tot milers de nens han començat avui a disfrutar d'aquesta oferta d'esbarjo cada cop més variada.

Conmoció al món del futbol per la mort de Miki Roqué. El jugador català del Betis va morir ahir als 23 anys a conseqüència d'un tumor maligne a la pelvis contra el que lluitava des de fa poc més d'un any. Aquesta tarda instal.laran la capella ardent a Tremp, la seva localitat natal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán