L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 24/10/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 24/10/14

24/10/2014 00:27:18
L'Informatiu migdia - 24/10/14 L'Informatiu migdia - 24/10/14
L'Informatiu migdia - 24/10/14 00:27:18 24/10/2014
Sinopsis

 

Cas Oleguer Pujol, fiscalia anticorrupció i policia treballen en la hipòtesi que el fill menor de l'expresident de la Generalitat, imputat per frau fiscal i blanqueig de capital, era qui movia els diners de la família. Ara, analitzen la documentació confiscada ahir en l'escorcoll de 8 hores a casa seva. 

El president Mas convoca el Pacte Nacional pel dret a  Decidir per primera vegada des que s'anunciés la consulta alternativa del 9N. Totes les entitats i grups polítics han respost a la crida, per visualitzar la unitat entorn de la convocatòria. 

A partir de diumenge comença la reordenació de l'espectre digital. Els canals de televisió que ara veiem canviaran de freqüència, en un procés que durarà tres mesos. Les antenes col·lectives requeriran la intervenció d'un tècnic per adaptar la instal·lació. El cost mitjà per usuari serà d'uns 25 euros. 

No hi haurà més habitatges d'ús turístic a Barcelona. L'Ajuntament ha decidit suspendre la concessió de llicències i l'ha ampliada a tots els barris de la ciutat. Diu que ho fa per evitar problemes de convivència després de les protestes dels veïns.  El sector rebutja la mesura i acusa Trias de "linxar" els apartaments.

Barça i Madrid han fet aquest matí els últims entrenaments abans del clàssic de demà al Bernabéu. Luis Enrique ha confirmat que Luis Suárez jugarà però no ha volgut aclarir si serà titular. Ancelotti per la seva banda podrà recuperar Sergio Ramos per fer parella amb Pepe a l'eix de la defensa

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán