L'Informatiu: L'informatiu migdia - 24/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 24/05/11

24/05/2011 00:26:35
L'informatiu migdia - 24/05/11 L'informatiu migdia - 24/05/11
L'informatiu migdia - 24/05/11 00:26:35 24/05/2011
Sinopsis

Arrenca la cursa per aconseguir majories de govern a molts municipis catalans. L'onze de juny és la data límit per constituir els Ajuntaments i nomenar els alcaldes. A Barcelona Xavier Trias inicia avui la ronda de contactes. Qui ha descartat la sociovergència és Jordi Hereu, que ha dit, que serà el cap de l'oposició.

L'erupció del Grimsvoetn obliga a cancel·lar 250 vols amb origen o destinació Escòcia i Irlanda. Fa un any,l'erupció d'un altre volcà islandès, va paralitzar el trànsit aeri. El comissari de Transports de la Unió Europea avisa que serà una setmana molt complicada per a les companyies aèries i pels qui tinguin previst volar, entre ells, els aficionats del Barça.

La demanda per investigar falsos divorcis creix un 30% en un any i mig, segons les agències de detectius. És una trampa legal que fa servir un dels conjuges que deixa tot el que té a l'altre per evitar els deutes i que li embarguin els bens. Aqeust delicte es paga amb una pena de presó

Cada any es detecten 20mil nous casos d'epilèpsia a Espanya. Molts d'aquests malalts estan mal diagnosticats i els símptomes de l'epilèpsia es confonen amb altres crisis psiquiàtriques. Un fals diagnòstic pot generar ,a més de greus riscos per a la salut, una despesa mitjana de 20mil euros per pacient.

El Barça marxarà aquesta nit en avió a Londres. A causa de la incertasa genereda per les cendres del volcà Grimsvotn, el club ha decidit avançar dos dies el viatge de l'equip de Guardiola. Aquesta tarda oferiran una roda de premsa per informar sobre les alternatives pels aficionats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán