L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 23/04/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 23/04/14

23/04/2014 00:27:31
L'Informatiu migdia - 23/04/14 L'Informatiu migdia - 23/04/14
L'Informatiu migdia - 23/04/14 00:27:31 23/04/2014
Sinopsis

 

Es repeteix cada any però no ens cansem de veure aquesta imatge... La rambla de Barcelona plena de gent amunt i avall buscant roses i llibres per aquella persona especial... 6 milions de roses es preveu que es vendran durant el dia d'avui... És si fa no fa el mateix que l'any passat i a preus similars també... Pel què fa als llibres, la previsió és facturar 18 milions 400 mil euros, el mateix que fa un any però lluny encara de les xifres d'abans de la crisi.

El president de la Generalitat posa la diada d'avui com l'exemple de com els catalans fan les coses. Anit, va assegurar que no posarà fàcil a l'estat espanyol evitar que se celebri una consulta. La vicepresidenta del govern s'ha reunit aquest matí a Barcelona amb el Gremi d'editors que els ha promès millorar la fiscalitat del sector.

La direcció del PSC prioritza la celebració de les primàries per escollir el candidat a l'alcaldia de Girona a la celebració d'un Congrés extraordinari. Pere Navarro diu que les dimissions responen al malestar pels canvis que hi ha dins del partit. 

El Barça podrà fitxar aquest estiu després que la FIFA hagi acceptat cautelarment el recurs presentat pel club. El màxim organisme del futbol mundial vol estudiar en profunditat el cas i donat que no pot garantir una resolució abans de l'1 de juliol ha decidit suspendre de moment la sanció.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán