L'Informatiu: L'informatiu migdia - 23/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 23/03/11

23/03/2011 00:26:57
L'informatiu migdia - 23/03/11 L'informatiu migdia - 23/03/11
L'informatiu migdia - 23/03/11 00:26:57 23/03/2011
Sinopsis

Ja coneixem alguns dels punts del document que el govern portarà a la cimera anticrisi de divendres entre govern, oposició i agents econòmics i socials. Hi destaca la proposta de crear un contracte únic que acabi amb les diferències entre indefinits i temporals amb indemnitzacions moderades. I avui el Parlament ha tirat endavant la tramitació de diferents iniciatives que permetin que lliurant el pis al banc se saldi la hipoteca quan no es pot pagar. La mesura, si s'aprova, la portaran al Congrés dels Diputats però el govern espanyol ja ha deixat clar que no es planteja canviar la llei perquè faria perillar el sistema financer.

Els sindicats ajornen a mitjan d'abril l' acord per reformar la negociació col.lectiva. Després de ser rebuts aquest matí a la Moncloa, el líder de Comissions confirma que demà el govern espanyol viatjarà a Brussel.les sense acord.

El comitè d'empresa d'Alstom es reuneix aquest matí després que la multinacional anunciés un pla d'ajust que preveu acomiadar 400 treballadors, gairebé la meitat de la plantilla de la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda. Una decisió que l'empresa justifica per la devallada del negoci ferroviari arran de la crisi.

I a Barcelona arrenca el Saló de l'Ensenyament. Centenars d'estudiants busquen el seu futur professional en una fira que, enguany, aposta per la FP. Els estudis de mecànica, informàtica i comunicacions són els que ofereixen més sortides laborals.

Dani Alves signarà aquesta tarda la renovació amb el Barça fins al 2015. L'acord l'han tancat després de mesos d'estira i arronsa. I divendres, contra la República Txeca, Xavi Hernández arribarà als 100 partits amb la selecció espanyola, amb una Eurocopa i un Mundial a la butxaca.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán