L'Informatiu: L'informatiu migdia - 23/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 23/02/12

23/02/2012 00:25:43
L'informatiu migdia - 23/02/12 L'informatiu migdia - 23/02/12
L'informatiu migdia - 23/02/12 00:25:43 23/02/2012
Sinopsis

L'economia espanyola caurà, aquest any, un 1% i la recessió s'allargarà fins a final d'any. Això, segons les previsions de la Comissió Europea, que li demana al govern espanyol que presenti els pressupostos com abans millor. Si es confirma que el dèfict és més alt del previst, Brussel·les podria flexibilitzar l'objectiu de dèficit per a Espanya.

Creixen les veus que reclamen el lloguer social amb preus assequibles per a les persones que han estat desnonades. A Terrassa 16 famílies que han ocupat edificis propietat de dues entitats bancàries després de ser desnonades proposen obrir un compte bancari per pagar un lloguer d'entre 80 i 100 euros mensuals.

És un de la trentana d'instituts catalans que tenen greus problemes econòmics per pagar les factures de calefacció, llum o neteja. Molts ja fa mesos que estalvien i miren de reduir les despeses. Ensenyament ja ha dit que, a finals de mes, farà efectiu el primer pagament per a despeses corrents d'aquest any.

El 2010 es van desballestar a Catalunya uns 20mil vehicles menys que l'any anterior. I és que, amb la crisi, els conductors allarguen més la vida dels vehicles. Per sobreviure, els desballestaments amplien el negoci instal·lant les peces que subministren, o venen recanvis nous a baix cost.

El Barça prepara el partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid, i avui Iniesta ha dit que l'equip no dóna la Lliga per perduda malgrat els 10 punts d'avantatge que té el Madrid. De la renovació de Guardiola, el manxec ha dit que no cal parlar-ne cada dia i creu que els arbitratges haurien de ser un tema tabú.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán