L'Informatiu: L'informatiu migdia - 22/09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 22/09/11

22/09/2011 00:25:07
L'informatiu migdia - 22/09/11 L'informatiu migdia - 22/09/11
L'informatiu migdia - 22/09/11 00:25:07 22/09/2011
Sinopsis

L'Estat espanyol podria controlar a través del fons de Reestructuració Bancària, el FROB, fins al 70% del capital dels bancs creats per Unnim i Catalunya Caixa. Els consells d'administració de les dues entitats es reuneixen demà per explicar els plans de recapitalització que s'han pactat amb el Banc d'Espanya. El procés es tanca la propera setmana.

L'Hospital de Sant Pau ha presentat un expedient de suspensió d'ocupació que afectarà 1.500 treballadors, el 38% de la plantilla. Això suposarà el tancament de 84 llits i del servei de consultes externes els divendres. Els sindicats alerten que el sistema sanitari català està a punt de col·lapsar-se.

Aquesta esquerda de 200 metres de llarg i quatre centímetres d'amplada travessa el poble de Barberà de la Conca, a Tarragona. Amenaça l'estabilitat de 40 cases i ha obligat a prohibir l'accés i la circulació pel centre. Tècnics de l'institut geològic de Catalunya s'han reunït avui amb l'alcalde per investigar què ha provocat l'esquerda.

Mig milió de conductors catalans tenen més de 65 anys... Una xifra que es doblarà en els propers 20 anys. Segons el RACC moltes de les infraccions que fan aquests conductors acaben en accidents. Per això, demanen adaptar les infraestructures per facilitar la conducció. A més, la meitat de les víctimes en atropellaments són ancians.

El Barça empata a dos a Mestalla davant d'un gran València. L'equip d'Unai Emery va dominar la primera part, però els blaugrana es van refer, van igualar el partit gràcies al quart gol de Cesc a la lliga i, fins i tot, van tenir oportunitats per guanyar. A més, Messi va reclamar dos penals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán