L'Informatiu: L'informatiu migdia (21 juliol de 2010) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia (21 juliol de 2010)

21/07/2010 00:21:11
L'informatiu migdia (21 juliol de 2010) L'informatiu migdia (21 juliol de 2010)
L'informatiu migdia (21 juliol de 2010) 00:21:11 21/07/2010
Sinopsis
  • El president català reclama canvi de lleis però també d'actituds. José Montilla trasllada personalment a Zapatero el rebuig de la majoria de catalans a la sentència de l'Estatut. Durant una trobada de més de dues hores a la Moncloa, el president català ha reclamat canvi de lleis per complir amb l'Estatut però també gestos polítics per minimitzar la desafecció dels catalans.
  • Un any desprès, diversos homenatges recorden els 5 bombers morts en l'incendi d'Horta. El conseller d'Interior Joan Saura es compromet a fer tot el possible per evitar que es repeteixi una tragèdia com la d'Horta de Sant Joan. Avui fa un any de l'accident en què van morir 5 bombers i un sisè va quedar ferit. La investigació per esclarir què va passar continua oberta.
  • El Tibidabo ha reobert avui al públic però ho ha fet amb algunes atraccions tancades. La del Pèndol i la Mina d'Or, precintades per la investigació judicial i una tercera, també de vertígen, l'Huracà, amb la què el Parc ha iniciat una revisió dels protocols de seguretat de totes les atraccions.
  • Bojan Krkic vol ser més decisiu que mai a la nova temporada. El de Linyola no està espantat per la competència i s'esforça per demostrar a Guardiola que el seu final a la temporada passada no va ser casualitat.
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán