L'Informatiu: L'informatiu migdia - 21/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 21/03/11

21/03/2011 00:25:29
L'informatiu migdia - 21/03/11 L'informatiu migdia - 21/03/11
L'informatiu migdia - 21/03/11 00:25:29 21/03/2011
Sinopsis

La coalició internacional ataca Líbia per segona nit consecutiva, amb bombardejos per mar i aire. L'ofensiva, especialment intensa a Trípoli, ha destruït un edifici del Palau presidencial de Gadafi. Els rebelds han aprofitat per recuperar terreny a l'est i mantenir el control a Bengasi. Precisament Gadafi vol que aquesta ciutat sigui el final d'una marxa verda per condemnar L'ATAC estranger.

L'ex-director i el cap de protecció radiològica d'Ascó 1, imputats per la fuita de partícules del 2007, es neguen a declarar davant el jutge a l'espera de noves proves pericials i la documentació del cas. També està pendent que declarin dos imputats més. Tots s'enfronten a penes de fins a 16 anys de presó per delictes contra la seguretat en el treball i falsedat documental, entre d'altres.

A dos quarts de dues ha començat a funcionar - parcialment - el servei de rodalies entre Sitges i Vilanova i la Geltrú. les 7 podria quedar totalment restablert. Al matí, el servei es cobria en autobús. Aquest és el segon descarrilament en 5 dies i la Generalitat exigirà a ADIF una revisió exhaustiva de les vies i els recorden que no han invertit ni el 15% del previst fins a 2015

Els alumnes de l'institut Josep Pla de Barcelona hauran d'acabar el curs a l'edifici de la futura escola d'idiomes del Guinardó, ubicada a l'institut Joan Brossa. Un incendi va cremar el centre escolar la matinada de diumenge i ha deixat inutilitzat gran part de l'edifici i els serveis d'aigua i llum.

El Barça entrena amb només 6 jugadors del primer equip, mentre la resta fan treball de recuperació o són fora pels partits de seleccions. L'Espanyol només perd Álvaro Vázquez i Kameni, que ahir va salvar l'equip de Pochettino de rebre una major golejada a Màlaga, on van caure per dos a zero.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán