L'Informatiu: L'informatiu migdia - 20/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 20/06/12

20/06/2012 00:25:47
L'informatiu migdia - 20/06/12 L'informatiu migdia - 20/06/12
L'informatiu migdia - 20/06/12 00:25:47 20/06/2012
Sinopsis

A l'escola de Barcelona que va fundar Emili Teixidor tot és a punt per acollir d'aquí a dues hores la capella ardent de l'escritor i pedagog. També a l'escola de Roda de Ter, on va néixer i que porta el seu nom, el recorden per la seva tasca pedagògica. El món de la cultura i de la política destaquen la seva feina en favor de la llengua, l'ensenyament i la gent jove.

Mariano Rajoy, satisfet del suport aconseguit a la reunió dels 20 països més rics del món. Nega haver rebut cap pressió per formalitzar la petició dels ajuts europeus pel rescat a la banca. La sol·licitud es podria fer aquesta mateixa setmana. Al Congrès, el Minisitre d'Hisenda assegura que a Espanya no li cal ser rescatada.

Enginyers de la Universitat Autònoma de Barcelona dissenyen un sistema de navegació per a telèfons intel.ligents que facilita la mobilitat a les persones amb discapacitat auditiva, visual, cognitiva o amb mobilitat reduïda. L'aplicació ja es pot descarregar de forma gratuïta, de moment només, per a ÀNDROIDS.

El nou i provocatiu espectacle de Madonna arriba a Barcelona. I ho fa per partida doble. "L'ambició rossa" serà avui i demà al Palau Sant Jordi per presentar el seu darrer disc "M-D-N-A". Centenars d'incondicional de la vida fan cua a les portes dels recinte per agafar la millor posició.

La selecció espanyola s'enfrontarà amb França als quarts de final de l'EurUcopa. El conjunt de Laurent BLANC ha quedat segon de grup, en perdre amb la ja eliminada Suècia per dos a zero. Li ha près la primera plaça Anglaterra, que s'enfrontarà amb Itàlia després de guanyar Ucraïna.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán