L'Informatiu: L'informatiu migdia - 20/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 20/05/11

20/05/2011 00:24:12
L'informatiu migdia - 20/05/11 L'informatiu migdia - 20/05/11
L'informatiu migdia - 20/05/11 00:24:12 20/05/2011
Sinopsis

Mantindran les acampades. Continuen les concentracions malgrat la prohibició de la Junta Electoral Central.

Els acampats a una seixantena de ciutats d'Espanya diuen que continuaran ocupant les places malgrat la decisió i de la Junta Electoral Central de prohibir les protestes en la jornada de reflexió i el dia de les eleccions. Aquesta mitjanit entra en vigor aquesta prohibició. Ara totes les mirades es centren en com actuaran el govern central i el català . CÀM Bon dia... La Generalitat no es partidària de desallotjar si no hi ha incidents i José Luis Rodriguez Zapatero, ha avançat que actuaran amb intel.ligència. Titulars.

Últim dia de campanya. Els candidats a l'alcaldia de Barcelona esgoten les últimes hores.

La campanya electoral acaba avui. Tots els partits que concorren a l'alcaldia de Barcelona llencen els seus últims missatges. PSC i CIU confien en fer-se amb el govern municipal mentre la resta de partits insisteixen en què poden ser formacions decisives en el futur govern.

Incendi mortal a Santa Coloma. Un mort i tres ferits greus, tots membres d'una mateixa família.

Un home ha mort i tres persones han resultat ferides greus, tots membres d'una mateixa família, en un incendi en un pis a Santa Coloma de Gramanet. El foc s'ha originat de matinada per causes que es desconeixen. No ha provocat danys estructurals a l'edifici però ha obligat a desallotjar els veïns de l'immoble.

Avenç en la lluita contra la SIDA. Els anticossos de pacients infectats podrien ser la base d'una vacuna.

Un 3% dels pacients infectats de VIH desenvolupen anticossos d'ampli espectre que neutralitzen el virus i que, un cop aïllats, podrien convertir-se en una vacuna efectiva contra la SIDA. Investigadors de l'Hospital Clínic de Barcelona podrien dissenyar aquesta vacuna en 4 anys.

Wembley; del 92 al 2011. El Barça pensa en la final de la Champions 19 anys després del gol de Koeman.

El Barça prepara el partit de demà a Màlaga, l'últim de la Lliga. Descansaran la majoria de titulars pensant en la final de la Lliga de Campions del dia 28 a Wembley. Precisament avui es compleixen 19 anys de la final del 92, quan el gol de Koeman va donar la primera Copa d'Europa al club blaugrana.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán