L'Informatiu: L'informatiu migdia - 19/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 19/10/11

19/10/2011 00:25:12
L'informatiu migdia - 19/10/11 L'informatiu migdia - 19/10/11
L'informatiu migdia - 19/10/11 00:25:12 19/10/2011
Sinopsis

El corredor mediterrani és una de les infraestructures prioritaries per al transport de mercaderies a la Unió Europea. Un dels eixos ferroviaris que unirà Espanya amb Europa passarà per la Jonquera, Barcelona, València, Cartagena, Granada i Sevilla fins arribar a Algesires.Les obres hauran d'estar enllestides d'aqui a vint anys. La Unió Eurpera també cofinançarà el corredor Atlàntic, però rebutja fer la connexió central pels Pirineus.

El sector immobiliari mira cap a Rússia per fer front a la crisi.De fet, els russos són els segons compradors d'immobles a Espanya per darrera dels britànics. Sobretot per a turisme residencial. I Barcelona és la ciutat on més inverteixen després de Nova York. Per això Rússia és el país convidat al Barcelona Meeting Point, que avui obre portes.

Més de 200 famílies es queden sense escola bressol pública a Barcelona, tot i tenir plaça assignada... Les obres de 3 equipaments no les han acabat a temps per al curs... CIU i PSC s'acusen mútualment del retard. Les famíles denuncien que portaran el cas als tribunals si no se'ls dona una solució.

8 de cada 10 dones que pateixen càncer de mama superen la malaltia. A més, el 75% eviten la mastectomia i conserven el pit. La millora en els tractaments ha aconseguit també reduir en un 2% anual, les recaigudes. Els experts insisteixen en què la prevenció és el millor remei.

El Barça vol fer una passa de gegant cap a la següent fase de la Lliga de Campions derrotant avui el Viktoria Pilsen al Camp Nou. Els blaugrana són, a priori, molt superiors al desconegut conjunt txec, que arriba acompanyat d'uns 5.000 seguidors.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán