L'Informatiu: L'informatiu  - 19/03/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 19/03/2014

19/03/2014 00:27:52
L'informatiu  - 19/03/2014 L'informatiu  - 19/03/2014
L'informatiu - 19/03/2014 00:27:52 19/03/2014
Sinopsis

 

 

PENDENTS DEL 8 D'ABRIL

Rajoy manté que la consulta és il·legal mentre els proconsulta es preparen

Els partits comencen a preparar la cita al Congrés del proper dia 8 d'abril en què es debatrà la petició del Parlament de transferir les competències per convocar una consulta. Des del govern català insisteixen en demanar un debat serè i tranquil. Avui la consulta s'ha colat a la sessió de control al govern a través d'una pregunta del republicà Alfred Bosch al president Rajoy. Tots dos utilitzat el símil del semàfor per fer referència a la situació actual......

Matí complicat a Rodalies

RETARDS PER UN ROBATORI DE COURE

Matí i migdia complicats a la xarxa rodalies de Barcelona amb retards de més de mitja hora a gran part de les línies. L'origen és el robatori de coure a les vies entre les estacions de Bellvitge i Sants

El testimoni de Trias i Hereu 

DESCONEIXIEN QUE L'HOTEL ERA D'UN PRIVAT

Jordi Hereu i Xavier Trias admeten que en el primer moment desconexien que darrera de l'Hotel del Palau hi haguès una empresa privada. Tant el que aleshores era alcalde com el cap de l'oposició han declarat com a testimonis per les gestions que van fer a favor del projecte. 

Travesseres perilloses

 NO SÓN PROU SEGURES PELS VIANANTS

Les travesseres de L'Aldea o de Vallirana són dues de les carreteres que passen per dins de municipis catalans menys segures. Ho diu un estudi del RACC, que recorda que per millorar-ne la seguretat n'hi hauria prou amb pintar més passos de vianants o zones d'aparcament als laterals.

4 dies per al Clàssic

MARTINO HAURIA DEMANAT 8 REFORÇOS

Queden 4 dies per al Clàssic del Bernabéu que pot ser decisiu per a la Lliga i Alexis espera tornar a marcar com va fer a la primera volta al Camp Nou. I mentre uns parlen de la marxa de Martino, altres revelen una llista de reforços que ha demanat l'argentí. Qui deixa les banquetes és Fran Rijkaard.

Avui (últim dia de l'hivern) el sol està enterbolit però les temperatures són encara bastant suaus. Els propers dies cada vegada tindrem més núvols i menys calor. Tot això acabarà amb un important canvi de temps a partir de dissabte a la tarda: tornaran l'hivern i també les pluges. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán