L'Informatiu: L'informatiu migdia - 18/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 18/05/12

18/05/2012 00:26:45
L'informatiu migdia - 18/05/12 L'informatiu migdia - 18/05/12
L'informatiu migdia - 18/05/12 00:26:45 18/05/2012
Sinopsis

El Conseller d'Economia diu que no està decidit que la retallada d'un 5% del sou dels funcionaris catalans es mantingui fins l'any 2014. Això és el que preveu el pla d'ajust de la Generalitat que ahir va rebre el vist-i-plau del Govern central i de les altres Comunitats Autònomes. Mas Colell ha aclarit que els plans es poden revisar cada any segons com marxi l'economia.

A Rasquera una trentena de dotacions dels bombers continua remullant la zona, ara que el foc ja està controlat. Ho han de fer desde terra perquè la boira avui tampoc ha permés enlairar-se els hidroavions. Els pagesos fan balanç del que han perdut. A més de les 3 mil hectàrees calcinades, el foc ha afectat conreus i oliveres.

José i Antonio són els noms que més porten els homes a Catalunya. Ho diu una enquesta de l'Institut Nacional d'Estadística que assenyala que Maria i Montserrat són els més populars entre les dones. Entre els cognoms, els més freqüents són García i Martínez. Tot i això les tendències varien amb el temps i els noms que més es posen ara són...

Jornada de portes obertes avui als principals museus catalans per celebrar el seu dia internacional. S'hi han organitzat fins a 200 activitats entre les quals visites guiades, espectacles teatrals i actuacions musicals. Demà a la nit els centres obriran més enllà de la mitjanit i l'entrada serà gratuïta.

Xavi Hernández ha estat contundent avui dient que la relació entre Pep Guardiola i Tito Vilanova és excel.lent, contradient l'entorn que parla d'un suposat allunyament entre els tècnics. El migcampista del Barça ha dit que hi ha bon ambient al grup i molta il.lusió de cara a la final de Copa.

Bruce Springsteen va confirmar anit a l'Estadi Olímpic que el seu idil.li amb Barcelona es manté intacte. Més de tres hores de concert, en què el Boss va presentar temes del SEU nou àlbum, "Wrecking Ball" i va repassar grans èxits. Springsteen va dedicar també una cançó als indignats i va homenatjar Donna Summer.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán