L'Informatiu: L'informatiu migdia - 17/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 17/11/11

17/11/2011 00:23:23
L'informatiu migdia - 17/11/11 L'informatiu migdia - 17/11/11
L'informatiu migdia - 17/11/11 00:23:23 17/11/2011
Sinopsis

Jornada de vaga a les universitats catalanes en contra de la retallada d'un 16% dels pressupost i per l'augment de les taxes universitàries d'un 15%. Diuen que, de mantenir-se, la tissorada podria acabar amb 4mil llocs de treball. La Generalitat, però, ho desmenteix. També estan cridats a fer vaga els estudiants dels últims cursos de secundària i els de batxillerat on el seguiment ha estat desigual.

Recta final de la campanya electoral marcada per les visites dels dos principals aspirants a la presidència. Rubalcaba és avui a Barcelona i aquest vespre tancarà l'acte central del PSC. Mariano Rajoy va fer ahir una mostra de força a L'Hospitalet de Llobregat. Convergència i Unió fa una crida al vot catalanista per frenar socialistes i populars.

Els neixements de nens prematurs s'han doblat a Catalunya en l'última dècada sobretot per l'increment de l'edat de les mares i les tècniques de reproducció assistida. Els pares reclamen mesures de conciliació familiar per atendre'ls el primer any de vida ja que els metges recomanen no portar-los a l'escola bressol, i perquè necessiten un seguiment mèdic més acurat.

Inspecció de Treball de la Generalitat demana a Schindler que retiri un dispositiu que ha instal·lat en el mòbil d'alguns dels seus treballadors... Emet un xiulet quan detecta que porten un temps quiets. L'empresa d'instal·lació d'ascensors assegura que ho fa per la seguretat dels treballadors. Ells, però, diuen que és per controlar-los.

Leo Messi ha arribat aquest migdia a Barcelona desprès de 20 hores de viatge entre Barranquilla, Miami, Madrid i el Prat. L'argentí ha anat a la Ciutat Esportiva a fer treball de recuperació i demà ja s'entrenarà amb tota la plantilla per preparar la visita del Saragossa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán