L'Informatiu: L'informatiu migdia - 17/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 17/05/11

17/05/2011 00:23:30
L'informatiu migdia - 17/05/11 L'informatiu migdia - 17/05/11
L'informatiu migdia - 17/05/11 00:23:30 17/05/2011
Sinopsis

El Consell de Govern acaba d'anunciar un acord amb el govern espanyol peque pugui convocar 1.245 places de docents previstes per al curs vinent. Els govern espanyol ha retuirat el recurs contra la Generalitat per aquest afer.

L'impuls al sector de la construcció centra la Fira CONSTRUMAT, que presenta novetats centrades en la innovació i la sostenibilitat, com a opció per reumntar la crisi. Hi trobem una teulada de pissarra qeu genera energia, una làmina asfàltica que descontamina l'ambient i sistemes de recuperació de l'aigua de la pluja.

La pèrdua de memòria no és sempre el primer símptoma de l'alzheimer precoç. Un estudi de 40 casos de l'Hospital Clínic evidencia que els trastorns de la visió, del llenguatge o de la conducta també poden estar al darrera de la malaltia.

La fiscalia de Catalunya investiga 12 pagines web amb continguts homòfobs. Els mossos d'esquadra reben, cada any, una cinquantena de denuncies de discriminació per orientació sexual. Entre els joves encara hi ha por a denunciar atacs i per això la policia catalana rep cursos de formació específics.

La copa de la lliga que va rebre diumenge el Barça ja és al Museu del Club. És el quart trofeu que es queda en propietat gràcies al tres títols seguits de l'era Guardiola. I tot just avui fa 5 anys del segona Champions del Barça. Va ser a París davant l'Arsenal amb gols d'Eto'o i Belletti.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán