L'Informatiu La 1

L'Informatiu

Diariament a les 14 h. per La 1 i de dilluns a divendres a les 16 h. per La 1

1103641

L'informatiu migdia - 17/05/11

17 may 2011

El Consell de Govern acaba d'anunciar un acord amb el govern espanyol peque pugui convocar 1.245 places de docents previstes per al curs vinent. Els govern espanyol ha retuirat el recurs contra la Generalitat per aquest afer.

L'impuls al sector de la construcció centra la Fira CONSTRUMAT, que presenta novetats centrades en la innovació i la sostenibilitat, com a opció per reumntar la crisi. Hi trobem una teulada de pissarra qeu genera energia, una làmina asfàltica que descontamina l'ambient i sistemes de recuperació de l'aigua de la pluja.

La pèrdua de memòria no és sempre el primer símptoma de l'alzheimer precoç. Un estudi de 40 casos de l'Hospital Clínic evidencia que els trastorns de la visió, del llenguatge o de la conducta també poden estar al darrera de la malaltia.

La fiscalia de Catalunya investiga 12 pagines web amb continguts homòfobs. Els mossos d'esquadra reben, cada any, una cinquantena de denuncies de discriminació per orientació sexual. Entre els joves encara hi ha por a denunciar atacs i per això la policia catalana rep cursos de formació específics.

La copa de la lliga que va rebre diumenge el Barça ja és al Museu del Club. És el quart trofeu que es queda en propietat gràcies al tres títols seguits de l'era Guardiola. I tot just avui fa 5 anys del segona Champions del Barça. Va ser a París davant l'Arsenal amb gols d'Eto'o i Belletti.

ver más sobre "L'informatiu migdia - 17/05/11" ver menos sobre "L'informatiu migdia - 17/05/11"
 • Más vídeos y audios
 • Comentarios (Apache Tomcat/6.0.20 - Informe de Error

  Estado HTTP 404 -


  type Informe de estado

  mensaje

  descripción El recurso requerido () no está disponible.


  Apache Tomcat/6.0.20

  )

Los últimos 7.483 programas de L'Informatiu

 • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
 • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios
Apache Tomcat/6.0.20 - Informe de Error

Estado HTTP 404 -


type Informe de estado

mensaje

descripción El recurso requerido () no está disponible.


Apache Tomcat/6.0.20

Recomendaciones de usuarios