L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 16/04/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 16/04/14

16/04/2014 00:27:41
L'Informatiu migdia - 16/04/14 L'Informatiu migdia - 16/04/14
L'Informatiu migdia - 16/04/14 00:27:41 16/04/2014
Sinopsis

 

Barça i Madrid juguen aquesta nit la final de la Copa del Rei a València. Els blaugrana han entrenat aquest matí conscients de la transcendència del partit després de l'eliminació a la Lliga de Campions. Ho fa amb les baixes de Piqué i Valdés. El Reial Madrid no tindrà a Cristiano Ronaldo i Iker Casillas estarà a la porteria. Tercer clàssic de la temporada , els dos primers, a la lliga, els ha guanyat el Barça. 

Convergència Democràtica demana a PP i PSOE que presentin una proposta sobre l'encaix de Catalunya a Espanya i que la sotmetin a votació el 9 de novembre. Des del PP, Alícia Sánchez-Camacho diu que durant la campanya de les europees explicaran les conseqüències reals de la independència.

Per primera vegada al món l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona opera amb l'ajuda d'un robot pacients d'obesitat mòrbida que no havien perdut prou pes en operacions anteriors. Els cirurgians redueixen el budell prim dels malalts per disminuir l'absorció dels aliments.

A L'Informatiu estarem amb Els Joglars, que tornen a Barcelona després de 7 anys sense actuar als escenaris de la capital catalana. Ho fan des d'avui mateix al Teatre Poliorama amb el seu "Coloquio de los perros".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán