L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/01/12

16/01/2012 00:25:39
L'informatiu migdia - 16/01/12 L'informatiu migdia - 16/01/12
L'informatiu migdia - 16/01/12 00:25:39 16/01/2012
Sinopsis

Suspesa la recerca dels 16 passatgers del creuer Costa Concordia que continuen desapareguts. El balanç provisional és de 6 morts, entre ells un mallorquí. La companyia diu que un "significatiu error humà " pot ser la causa més problable del naufragi. Una cinquantena de supervivents espanyols estudien presentar una demanda conjunta.

El president del govern, Mariano Rajoy, acompanyat de Maria Dolores de Cospedal, el líder de l'oposició, Alfredo Pérez Rubalcaba... Des de primera hora del matí, han estat nombroses les personalitats del món polític i social que s'han acostat a la capella ardent de Manuel Fraga. Ministre amb Franco i pare de la Constitució, va morir ahir, al 89 anys, d'una afecció respiratòria. Per desig de la família la capella s'ha instal.lat a casa seva i no al Congrés o al Senat, com li havien ofert. Demà l'enterran a Perbes, La Corunya, municipi on estiuejava i on hi ha enterrada la seva dona.

A Catalunya neixen a casa uns 350 nadons cada any i el nombre de parts naturals no medicalitzats s'ha triplicat en els últims 5 anys als hospitals. Les llevadores que els assisteixen diuen que també són més econòmis. Recorden, però, que hi ha uns requisits de seguretat imprescindibles.

La pel·lícula muda "The Artist" i "Los Descendientes", guanyadores dels Globus d'Or. En una nit sense sorpreses, George Clooney s'ha endut el premi al millor actor i Meryl Streep el de millor actriu. La producció catalana "Midnight in Paris" de Woody Allen s'ha endut el guardó al millor guió mentre que Almodóvar ha marxat amb les mans buides.

El Barça es manté a 5 punts del Madrid després d'haver de lluitar més del previst per derrotar un Betis que va fer emmudir el Camp Nou. Al final, victòria per 4 a 2 dels blaugrana, que ja pensen en el clàssic de Copa de dimecres al Santiago Bernabéu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán