L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 15/02/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 15/02/13

15/02/2013 00:25:05
L'Informatiu migdia - 15/02/13 L'Informatiu migdia - 15/02/13
L'Informatiu migdia - 15/02/13 00:25:05 15/02/2013
Sinopsis

La policia nacional analitza desenes d'informes, gravacions i tota mena de material de l'agència de detectius Método 3. Antics teballadors de l'empresa els haurien lliurat després que els acomiadessin....Als documents sembla que hi ha informació sobre polítics i empresaris catalans. El Fiscal en cap de Catalunya no descarta obrir una investigació.

Derbi tanca la planta de Martorelles i deixa sense feina un centenar de treballadors. Mentrestant, Rabasa, fundada per la mateixa família, viu una nova joventut gràcies a la fabricació artesana de bicicletes destinades als ciclistes urbans.

Una nova tècnica de diàlisi que s'ha desenvolupat a l'Hospital Clínic de Barcelona redueix en un 30 per cent la mortalitat dels malalts que se sotmeten a aquest tractament. D'aquí 10 anys es podria aplicar a tots els hospitals catalans.

Entrar al Parc Güell costarà entre 7 i 8 euros a partir de l'octubre. Serà gratuït pels veïns de la zona, les escoles properes i pels qui s'inscriguin al registre de visitants. Cada hora podran visitar la zona monumental 900 persones com a màxim.

El Barça visita demà el Granada sense Xavi ni Villa, que avui surt de l'Hospital però es queda a Barcelona. L'objectiu dels blaugrana és trencar la ratxa de 2 partits de Lliga sense guanyar fora de casa i mantenir l'avantatge al capdavant de la competició.

Al final de l'informatiu us explicarem com es podrà seguir des de Catalunya el pas de l'asteroide que aquesta nit veurem des de la Terra. Un fenòmen que es desvincula de la caiguda aquest matí a Rússia d'un meteorit que ha provocat més de mig miler de ferits.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán