L'Informatiu: L'informatiu migdia - 14/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 14/11/11

14/11/2011 00:23:18
L'informatiu migdia - 14/11/11 L'informatiu migdia - 14/11/11
L'informatiu migdia - 14/11/11 00:23:18 14/11/2011
Sinopsis

L'Hospital de la Vall d'Hebron diu que la pacient de Tossa de Mar que va morir dies desprès de tenir un vessament cerebral va rebre l'atenció adeqüada en tot moment, la que van decidir els metges. La família de la dona ha presentat una querella contra el gerent i el cap de neuro-cirurgia de l'hospital per denegació d'assistència. La dona va passar per 4 hospital públics i van trigar 65 hores a operar-la.

Els okupes que, feia dos anys vivien al carrer Balmes de Barcelona, han desallotjat voluntàriament l'immoble. Els veïns més propers fa temps que denunciaven la brutícia que acumulava l'edifici i el soroll que ocasionaven les festes que se celebraven cada cap de setmana i que podien allargar-se fins a 48 hores.

Utilitzaven el mètode del butron per robar, sobretot, perfums i alcohol a empreses de polígons industrials de l'àrea metropolitana de Barcelona. Després venien el material robat a través d'intermediaris. Hi ha 12 detinguts a qui se'ls imputen una vintena d'assalts. 6 ja són a la presó.

I mor als 80 anys el periodista Josep Pernau. Amb més de 50 anys d'ofici al seu darrera, va presidir l'Associació de la Premsa i va ser Degà del col.legi de periodistes de Catalunya. Al final del franquisme i la transició va destacar per l'habilitat amb què sabia aprofitar les esquerdes legals en favor de la llibertat de premsa.

La selecció espanyola ha fet el seu primer entrenament a l'estadi de San José, on demà juga un amistós contra Costa Rica. El partit ha generat una gran expectació entre els seguidors costarriquenys, entusiasmats amb la visita d'uns campions del món que, de nou, han creuat l'Atlàntic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán