L'Informatiu: L'informatiu migdia - 14/09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 14/09/11

14/09/2011 00:25:05
L'informatiu migdia - 14/09/11 L'informatiu migdia - 14/09/11
L'informatiu migdia - 14/09/11 00:25:05 14/09/2011
Sinopsis

Zapatero diu que Espanya és ara més plural que mai. El president del govern José Luís Rodríguez Zapatero assegura que a Catalunya hi ha hagut grans avenços en autogovern i finançament durant els seus mandats i diu que Espanya és ara més plural que mai. Ha estat en la penúltima sessió de control al congrés del Diputats, centrada en la reforma de la constitució i la situació de l'economia

Blanco anuncia que es gravarà els patrimonis superiors al milió d'euros. El govern gravarà els patrimonis superiors al milió d'euros. Ho ha avançat avui el ministre José Blanco que xifra en 90.000 els ciutadans afectats. Divendres el consell de ministres aprovarà la mesura amb la que el govern espera recaptar més de mil milions d'euros.

Un centre obliga uns alumnes a canviar de roba perquè incomplien la normativa. Una escola privada de Girona obliga una vintena d'alumnes a canviar de roba perquè incomplien la normativa que diu que han d' anar amb pantaló llarg o curt; i polo. Als centres públics, només està estipulat que han de vestir de manera adient i que permeti la seva identificació. Establir altres normes queda en mans de cada centre.

Mòbil i nens. Investiguen si estan més exposats a desenvolupar un càncer de cervell. Un estudi que es fa a 20 països de la Unió Europea investiga si els nens i joves que utilitzen molt el telèfon mòbil estan més exposats que els adults a desenvolupar un càncer de cervell. Els experts diuen que el seu crani és més fi i els protegeix menys.

El Barça empata davant un Milan, que marca al primer minut i a l'últim. El Barça va empatar a 2 amb el Milan en el debut a la Lliga de Campions. Els blaugrana van capgirar un gol de Pato al primer minut, gracies a una gran jugada de Messi rematada per Pedro, i a un xut de falta de Villa.... però es van deixar sorprendre per Thiago Silva a l'últim minut. A més, Iniesta es va lesionar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán