L'Informatiu: L'informatiu migdia - 13/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 13/06/12

13/06/2012 00:25:43
L'informatiu migdia - 13/06/12 L'informatiu migdia - 13/06/12
L'informatiu migdia - 13/06/12 00:25:43 13/06/2012
Sinopsis

En fase de control l'incendi que crema des d'ahir a l'alt Penedès i al Garraf. El foc ja ha arrassat més de 630 hectarees de bosc i matolls d'una zona que forma part de 2 parcs naturals. Al llarg del matí han anat tornant a casa els més de 200 veins que van ser desallotjats per la proximitat de les flames. La carretera qeu va pantà de Foix continua tallada.

Mariano Rajoy es mostra satisfet i assegura que es tracta de prèstecs que pagarà la mateixa banca i que no estan vinculats a més ajustos. L'oposició insisteix en saber si hi haurà contrapartides i el govern diu que no tindrà cap cost pels ciutadans.

Són la Leire i la Noa, en braços dels pares. Les bessones han nascut després d'una selecció genètica per salvar el seu germà afectat d'una malaltia neurològica degenerativa que li hauria provocat la mort. És el primer cop que es fa a Catalunya i ha estat possible gràcies a la col.laboració de la Clínica IVI i l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

Un centenar d'emprenedors de tota Espanya es reuneixen avui amb directius de grans companyies per aconseguir finançament per als seus projectes. En joc? Mil milions d'euros... I és que el nombre de persones que creen empreses a Catalunya ha crecut per primer cop en 4 anys.

El Barça de bàsquet està obligat a guanyar avui el quart partit de la final si vol evitar que el Reial Madrid es proclami campió de lliga. Navarro i N'Dong segueixen amb problemes físics de cara a un duel que podreu veure a les 10 de la nit, aquí, a La 1 de Televisió Espanyola.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán