L'Informatiu: L'informatiu migdia - 11/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 11/10/11

11/10/2011 00:25:16
L'informatiu migdia - 11/10/11 L'informatiu migdia - 11/10/11
L'informatiu migdia - 11/10/11 00:25:16 11/10/2011
Sinopsis

Els diputats catalans cobraran la paga extra de Nadal però renuncien a una de les 14 pagues de l'any vinent.... Això suposarà un estalvi de més de 750mil euros. De mitjana, uns 5.500 euros per diputat. És una de les mesures d'austeritat que ha aprovat per unanimitat la Mesa del parlament que també ha acordat la reducció de la retribució als grups parlamentaris i del nombre de cotxes oficials.

Els preus s'apugen dues dècimes al setembre tant a Catalunya com al conjunt de l'Estat, després de quatre mesos de baixades. Darrera aquesta pujada hi ha l'encariment de roba i calçat, pel final de les rebaixes. També s'encareixen les begudes alcohòliques, el tabac, els carburants i alguns aliments. En l'últim any els preus s'han encarit un 3'2%.

Sabadell es movilitza per impedir que demà s'hi celebri un concert neonazi coincidint amb el dia de la Hispanitat. De moment es desconeix el lloc, però l'alcalde Manuel Bustos ja ha dit que farà tot el possible per impedir-lo. Entitats veïnals han convocat per demà una manifestació de rebuig i la fiscalia contra l'odi i la discriminació ha donat ordres als mossos perquè estiguin alerta.

Operen per primera vegada a Catalunya un fetus de 24 setmanes al ventre matern per desobstruir-li una de les vàlvules del cor. La intervenció, feta a la Vall d'Hebron ha permès que el nadò neixès amb el cor sà. Una de cada 500 persones neix amb una cardiopatia congènita que ocasiona limitacions en el desenvolupament i minva la qualitat de vida.

La selecció espanyola vol tancar la fase de classificació per l'Eurocopa del 2012 amb una nova victòria que li permeti igualar el rècord de 14 victòries seguides en partits oficials. Davant d'Escòcia, Víctor Valdés debutarà en partit oficial

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán