L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 11/06/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 11/06/13

11/06/2013 00:24:52
L'Informatiu migdia - 11/06/13 L'Informatiu migdia - 11/06/13
L'Informatiu migdia - 11/06/13 00:24:52 11/06/2013
Sinopsis

El president de la Generalitat manté els objectius del seu govern i, a la presentació del pla de govern pel que queda de legislatura, ha manifestat que el camí cap a la celebració d'una consulta i la recuperació econòmica es mantindran paral.lels. Artur Mas ha dit que pretén acabar els 4 ansy de govern si manté els suports i ha tornat a oferir a Esquerra i PSC entrar a l'executiu. I als que li demanen accelerar el debat sobiranista i prendre decisión unilaterals, más els diu que no.

Textos de Lluís Anton-Baulenas i de Jordi Pàmies a l'examen de català i; de Vargas Llosa i José Antonio Marina al de castellà han obert les proves d'accés a la universitat que es fan des d'avui i fins dijous.

Els experts aconsellen als afectats per les preferents de Catalunyacaixa que no facin el canvi d'accions a diners després de saber que seran sotmesos a una nova quitança. El FROB ha fixat unes pèrdues del 13,8% del capital que els havia quedat al recuperar la inversió inicial.

Ja són 4 milions els ciutadans que fan servir el telèfon mòbil per fer gestions bancàries... En el cas de CAIXABANK, l'ús d'aquests dispositius ha superat el dels caixers automàtics.

Joan Laporta ha reaparegut avui i ha carregat amb duresa contra la Junta de Sandro Rosell per diversos aspectes. Laporta ha dit que està il·lusionat amb la possibilitat de tornar a ser president del Barça. Des de la Junta actual, Toni Freixa ha defugit tota polèmica amb l'expresident.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán