L'Informatiu: L'informatiu migdia - 10/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 10/05/11

10/05/2011 00:21:14
L'informatiu migdia - 10/05/11 L'informatiu migdia - 10/05/11
L'informatiu migdia - 10/05/11 00:21:14 10/05/2011
Sinopsis

La jutge de Gandesa que investiga l'incendi d'Horta de Sant Joan no imputarà Joan Saura ni Joan Boada, ex-responsables d'interior. La jutge ha decidit sobreseïr la denuncia presentada per l'advocat de les famílies de 2 dels 5 bombers morts en considerar que no van cometre un delicte d'obstrucció a la justícia. L'advocat de l'acusació es planteja recórrer la decisió.

L'actualitat política està marcada pel debat, aquesta tarda, al congrés de la moció presentada per CIU per reclamar a l'Estat el pagament del fons de competitivitat

Suspès fins demà el judici a LLuís Corominas, gendre dels Tous, acusat de la mort d'un home que presumptament va entrar a robar al xalet dels joiers. El seu advocat ha aportat noves proves, entre les quals un video de la nit dels fets que han d'estudiar. Corominas s'enfronta a una pena de fins a 14 anys de presó.

45000 espanyols, 6000 dels quals a Catalunya, pateixen lupus. Una malaltia crònica de difícil diagnòstic que ataca el propi organisme i afecta sobretot dones joves. Prop de la meitat d'aquests malalts pateixen, a més, Síndrome de Fatiga Crònica.

El programa 59 segons acull, aquesta nit, el primer debat electoral entre els candidats a l'alcaldia de Barcelona. Entre d'altres questiions, hauran de respondre les preguntes dels ciutadans. sera a les 10 per la 1

El Barça pot ser campió de Lliga avui si el Madrid no guanya el Getafe. Si no, els blaugrana només necessitaran sumar un punt demà, al camp del Llevant, i Guardiola s'emporta tota la plantilla. A més, avui s'ha fet el sorteig de les entrades per a la final de Wembley, i hem conegut els primers afortunats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán