L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 10/04/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 10/04/14

10/04/2014 00:26:58
L'Informatiu migdia - 10/04/14 L'Informatiu migdia - 10/04/14
L'Informatiu migdia - 10/04/14 00:26:58 10/04/2014
Sinopsis

 

Són les cares de desencís dels jugadors del Barça quan han aterrat a Barcelona després que hagin quedat eliminats de la Lliga de Campions per l'Atlètic de Madrid. És la primera vegada en 7 anys que no està a semifinals de la màxima competició europea de clubs. Un gol de Koke al minut 5 de partit va sentenciar un partit en què els del Cholo Simeone van ser molt superiors al Barça. Gerardo Martino assumeix personalment el fracàs mentre s'obre el debat sobre si es tanca definitivament un cicle.

Duran i Lleida diu que s'hauria de pensar el seu futur si Convergència i Unió apostés en el seu programa per la declaració unilateral d'independència. A més, creu que una sortida a la situació actual seria incloure a la Constitució una disposició adicional per Catalunya. La líder del PP insta Mas a plantejar una reforma i buscar les majories per aprovar-la.

Els Mossos busquen l'autor de la punyalada mortal a un jove de 26 anys aquesta matinada prop d'una discoteca de la Diagonal de Barcelona. L'origen de l'agressió podria ser una baralla entre dos grups a la sortida del local. 

I a L'Informatiu us explicarem com funciona una iniciativa pionera a Espanya que promou el lloguer de locals comercials per hores o dies. L'objectiu és facilitar la feina a empresaris que necessiten un espai per presentar productes o fer vendes limitades

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán