L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 10/02/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 10/02/2014

10/02/2014 00:28:29
L'Informatiu migdia - 10/02/2014 L'Informatiu migdia - 10/02/2014
L'Informatiu migdia - 10/02/2014 00:28:29 10/02/2014
Sinopsis

DESPRÉS DE LA DECLARACIÓ

Els advocats de la Infanta Cristina confien en que li retiraran la imputació

Després de la declaració de la Infanta Cristina davant del jutge els seus advocats han tornat al seu despatx de Barcelona i confien en què es retirarà la seva imputació. De moment, qui insisteix en la seva innocència és el Fiscal Anticorrupció que, en el seu escrit d'acusació final, demanarà presó per Iñaki Urdangarin i pel seu soci, Diego Torres, però NO per la Infanta. Mentrestant, avui s'ha filtrat un videU en el què es veuen cinc minuts de la declaració de la filla del rei.

7 anys d'abusos a un menor

DETINGUT EL MONITOR D'UN CENTRE RELIGIÓS

Detingut el monitor d'un centre de joves d'una escola catòlica de Barcelona per presumptes abusos sexuals a un menor durant 7 anys. Segons els Mossos, el denunciant, que ara ja és major d'edat, va trigar diversos anys en presentar la denuncia perquè NO s'atrevia a explicar-ho.

Unitat de càncer ginecològic

CONFIRMA EL 50% DE LES SOSPITES DE TUMOR

A la meitat de dones que es deriven al Centre d'atenció Immediata de la Vall d'Hebron se'ls diagnostica un tumor ginecològic.... Aquesta unitat atén ràpidament pacients de tot catalunya que se sospita que poden patir càncer i permet tractar-les de seguida, abans d'un mes.

Recupera el liderat

EL BARÇA GUANYA A SEVILLA PER 1 A 4

El Barça recupera el liderat de la lliga després de guanyar a Sevilla per 4 a 1. L'equip de Martino va patir a la primera part, però Messi amb dos gols va liderar la remuntada. Els blau-grana empaten amb Madrid i Atletic, però tornen a ser primers per diferència de gols

Els Goya de David Trueba en una

gala marcada per l'absència de Wert

no ens oblidem dels Goya , "Vivir és fácil con los ojos cerrados" de David Trueba és la gran triomfadora de la nit del cinema espanyol amb 6 estatuetes, entre les que destaca, millor pel·lícula, director i actor per Javier Cámara. Els catalans que optaven a les categories més destacades s'han quedat aquest any sense premi. L'absència del ministre de Cultura va marcar la gala.

NEYMAR TORNA AMB EL GRUP

El Barça recupera el liderat de la lliga una setmana després

Una setmana després de perdre el liderat, el Barça ha tornat al capdamunt de la classificació gràcies al millor gol average que tenen els de Martino. Barça, Atlètic de Madrid i Reial Madrid estan empatats a 57 punts al capdamunt de la lliga però avui ja toca tornar a canviar el xip i aquest matí han tornat als entrenaments per preparar el partit de tornada de la copa a Anoeta. Neymar ha començat a treballar amb el grup

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán