L'Informatiu: L'informatiu migdia - 09/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 09/11/11

09/11/2011 00:23:46
L'informatiu migdia - 09/11/11 L'informatiu migdia - 09/11/11
L'informatiu migdia - 09/11/11 00:23:46 09/11/2011
Sinopsis

La ciutat de Barcelona tindrà un nou cens de persones sense sostre. 750 voluntaris han pentinat tots els racons de la ciutat per actualitzar la informació sobre aquest col.lectiu. Fa tres anys havia 650 persones sense sostre i altres mil dormien en albergs. La Xarxa d'Atenció a les Persones sense llar diu que cada cop és més freqüent trobar al carrer persones que s'han quedat a l'atur i no tenen suport familiar.

Càrites posa en marxa un servei de mediació per a families amb risc de perdre el seu habitatge. Si no poden pagar la hipoteca intenten negociar amb el banc la dació en pagament o unes millors condicions. Si deuen el lloguer els ajuden a evitar el desnonament i trobar un habitatge més barat. L'objectiu és impedir que caiguin en l'exclusió.

El jutge del cas Palma Arena i la Fiscalia anticorrupció investiguen si la societat Nóos, que havien dirigit Iñaki Urdangarín i Diego Torres, va apoderar-se de fons públics. Aquesta institució,segons la fiscalia, hauria cobrat més de 2 milions d'euros per organitzar esdeveniments esportius el 2005 i 2006. Segons l'acte, Nóos hauria fixat uns preus desproporcionats .

És el primer cotxe elèctric ideat, desenvolupat i fabricat a Espanya. Concretament a la planta Seat de Martorell. Es tracta l'Altea XL Elèctric Ecomotive, amb zero emissions de CO2. L'inconvenient? el preu. Costa 5 vegades més que el model convencional.

L'Estadi Municipal de L'Hospitalet no s'omplirà per rebre aquesta nit al Barça en partit de Copa del Rei, malgrat que jugaran molts dels titulars habituals. Tot just s'han venut un miler d'entrades i el president del club riberenc s'ha tornat a queixar de l'horari del partit.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán