L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 08/01/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 08/01/13

08/01/2013 00:25:42
L'Informatiu migdia - 08/01/13 L'Informatiu migdia - 08/01/13
L'Informatiu migdia - 08/01/13 00:25:42 08/01/2013
Sinopsis

Girona ja és a 37 minuts de Barcelona i Figueres a 55. El viatge inaugural de la línia d'alta velocitat l'han presidit el Princep Felip, el president del Govern, el de la Generalitat i la Ministra de Foment.... El príncep ha destacat el paper ver-te-brador de l'AVE , Mariano Rajoy el veu com l'expressió del que es pot aconseguir si s'avança de manera conjunta.... I Artur Mas ha reclamat més inversió en infraestructures i l'impuls de la connexió amb Europa a travès del corredor Mediterrani.

Un accident múltiple a l'AP 2 a l'altura de Castelldans, a Les Garrigues, deixa un mort i una trentena de ferits, cinc d'ells en estat crític. La espessa boira que dificulta la visibilitat podria haver provocat el xoc en cadena d'una dotzena de vehicles. Hores d'ara, l'autopista continua tallada en sentit Barcelona.

La llibreria Catalonia abaixa la persiana per sempre, després de 88 anys . És una de les consequències de la crisi que castiga llibreries, distribuïdores i editorials... La venda de llibres ha baixat un 25% els últims 4 anys i retrocedeix a les xifres de fa 10 anys. El futur passa ara per les plataformes de venda de llibres digitals.

Blancaneus s'imposa com a favorita als premis Goya amb 18 nominacions , entre elles a millor película, millor director i millors protagonistes. "Grupo 7", "Lo imposible" i "El artista i la modelo" n'aconsegueixen entre 16 i 13. El film català "Els nens salvatges" és candidat en tres categories, millor actor revelació i millor actriu i millor cançó.

Un altre rècord per Messi: és el primer futbolista en tenir quatre Pilotes d'Or, i ho ha aconseguit en només 25 anys! El món del futbol es rendeix a la qualitat de l'argentí i ja pocs dubten que ja és el millor futbolista de tots els temps.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán