L'Informatiu: L'informatiu migdia - 07/11/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 07/11/12

07/11/2012 00:25:03
L'informatiu migdia - 07/11/12 L'informatiu migdia - 07/11/12
L'informatiu migdia - 07/11/12 00:25:03 07/11/2012
Sinopsis

Artur Mas no descarta convocar unes noves eleccions si no aconsegueix fer la consulta sobiranista al poble de Catalunya per altres vies legals. Diu que res no impedeix que, en últim moment, unes eleccions es converteixin en un referendum. Mas és avui a Brussel.les on en aquests moments (o acaba de pronunciar) pronuncia una conferència amb el títol "destí Europa: el futur de Catalunya dins la Unió Europea".

Llarga nit pels 20 mil nord-americans que viuen a Espanya, molts dels quals a Barcelona. Molts s'han reunit per seguir la jornada electoral que ha donat la victòria a Barack Obama per segona vegada. Obama serà president dels Estats Units quatre anys més amb 332 vots electorals, 126 més dels que ha acondeguit el repubicà Romney.

Neixen per primer cop al món uns bessons sense els gens que els predisposava a patir càncer de còlon hereditari. Ho han aconseguit investigadors de l'Hospital de Sant Pau, la Universitat autònoma i de la fundació Puigvert. Ha estat gràcies a una nova tècnica genètica de diagnòstic preimplantacional.

La Guàrdia Civil desarticula a Sentmenat el centre de cultiu de marihuana més gran i sofisticat de l'Estat. En l'operació, en què també s'han desmantellat dues plantacions a Esparreguera i Olivelles, s'han confiscat prop de 3mil plantes i material valorat en més de 2 milions d'euros. Hi ha 2 detinguts i 14 imputats.

El Barça vol sentenciar el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions guanyant avui al camp del Celtic de Glasgow. Fins i tot seria primer de grup si el Benfica derrota l'Spartak. La presència de Piqué és la gran incògnita d'un Barça que ha aprofitat per difondre catalanisme i barcelonisme a Escòcia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán