L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 07/01/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 07/01/13

07/01/2013 00:24:20
L'Informatiu migdia - 07/01/13 L'Informatiu migdia - 07/01/13
L'Informatiu migdia - 07/01/13 00:24:20 07/01/2013
Sinopsis

Arriba a judici després de 13 anys el conegut com "Cas Pallarols"; un presumte desviament de fons públics per finançar Unió Democràtica de Catalunya. Els advocats dels sis acusats, entre els quals hi ha l'empresari Fidel Pallarols, dos ex-alts càrrecs del Departament de Treball i tres militants de la formació, negocien amb la fiscalia un acord econòmic amb l'objectiu d'evitar el judici.

A partir de dimecres ja es podrà viatjar entre Barcelona i Figueres en tren d'alta velocitat en només 53 minuts...Demà el príncep d'Astúries, el president del govern Mariano Rajoy i el de la Generalitat, Artur Mas, viatjaran en el tren inaugural....Els passatgers que ara fan aquest trajecte en la línia convencional ja fan números per saber si els surt a compte passar-se a l'alta velocitat.

Les rebaixes comencen amb ofertes del 50%. Els catalans gastarem, de mitjana, 90eurUs per persona , un 4% menys que l'any passat. La major part es destina a moda i complements, un sector en què els comerciants preveuen ingressar uns 780 milions d'eurUs. A algunes botigues, els compradors coincideixen amb els que van a canviar els regals de Nadal.

Leo Messi i Andrés Iniesta han viatjat aquest matí cap a Zuric on a les 7 de la tarda comença la gala de lliurament de la Pilota d'Or. Els dos blau-grana i Cristiano Roanldo són els finalistes... Si guanya, Messi es convertirà en l'únic futbolista que aconsegueix guanyar-lo 4 vegades.

I també coneixerem millor Genís Sinca, el guanyador del premi Josep Pla amb "Una Familia exemplar", la crònica de l'enfrontament de dues nisagues a la Manresa actual. I sabren què "Estaba en el aire" a l'espanya dels anys seixanta, la novel.la amb la què Sergio Vila-Sanjuan ha guanyat el Premi Nadal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán