L'Informatiu: L'informatiu migdia - 06/04/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 06/04/11

06/04/2011 00:25:52
L'informatiu migdia - 06/04/11 L'informatiu migdia - 06/04/11
L'informatiu migdia - 06/04/11 00:25:52 06/04/2011
Sinopsis

Són algunes de les concentracions que s'han fet aquest matí a molts hospitals públics catalans. Els sanitaris protesten per les retallades econòmiques imposades pel govern. Afirmen que poden acabar amb el sistema públic de salut. CÀM Bon dia... I avui per primera vegada Mariano Rajoy ha visitat el Parlament. No ha volgut entrar en si Zapatero ha d'avançar el fons de competitivitat a la Generalitat. S'ha limitat a dir que s'ha de complir la llei. Qui si ho ha fet ha estat Alícia Sánchez Camacho, que n'ha reclamat l'avançament

L'atur continua sent la principal preocupació dels espanyols, seguit de l'economia i la classe política. A l'últim baròmetre del CIS que prop del 80% dels enquestats rebutja la reforma de les pensions que eleva l'edat de jubilació als 67 anys.

30 ràdars més i control de velocitat per trams, com el que ja funciona al túnel de Vielha, en 15 punts. Són algunes de les mesures que inclou el pla de seguretat viària del Servei Català de Trànsit que posa especial atenció als accidents de moto i atropellaments. L'objectiu: reduir un 15% la mortalitat i els ferits greus.

Foment conclou que l'accident de la nit de Sant Joan a Castelldefels en què van morir 12 persones va ser culpa de les víctimes, que van creuar per un lloc no autoritzat. Quan encara no fa un any de l'accident continuem veien imatges com aquestes en algunes estacions de tren.

El Barça rep aquesta nit al Xakhtar Donetsk a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat de cara a la tornada a Ucraïna. Qui ja espera als blaugrana amb peu i mig a les semifinals és el Reial Madrid, que va golejar 4-0 al Tottenham amb dos gols d'Adebayor.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán