L'Informatiu: L'informatiu migdia - 03/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 03/10/12

03/10/2012 00:19:49
L'informatiu migdia - 03/10/12 L'informatiu migdia - 03/10/12
L'informatiu migdia - 03/10/12 00:19:49 03/10/2012
Sinopsis

El President de la Generalitat qualifica d'injust i deslleial el repartiment de la reducció del dèficit entre el govern central i les comunitats autònomes pactat ahir a la conferència de presidents. Diu que va evitar sortir-se de l'ordre del dia perquè calia enviar un missatge d'unitat i confiança cap a la Unió Europea. No es va pronunciar sobre la reforma del finançament perquè Catalunya ha de sortir del cafè per a tothom.

Creix la pesca furtiva als rius catalans. En el que portem d'any ja s'han posat prop de 1200 denúncies, practicament la mateixa xifra que en tot l'any passat. La majoria són immigrants que pesquen en horari prohibit, de nit,i que atrapen peixos per a consum propi. Les sancions van dels 60 a 120.000 euros.

L'Ajuntament de Cerdanyola sanciona dos policies locals per gravar un vídeo mentre estaven de servei en què apareixen ballant, treient el cap per la finestra i conduint el cotxe patrulla amb els ulls tancats. El consistori els ha suspès de feina i sou.

El Barça referma el liderat a la Champions amb una victòria al camp del Benfica per dos a zero. Els blaugrana van dominar la possessió de la pilota i Alexis i Cesc van marcar els gols. La pega va ser la nova lesió de Carles Puyol que per una luxació al colze esquerre es perdrà el clàssic.

Cop d'efecte a l'Espanyol. El Consell d'Administració, que dilluns no va prendre cap mesura, es dissoldrà aquesta tarda i convocarà eleccions a la presidència. Ramon Condal no s'hi tornarà a presentar i ja es perfila com a substitut el conseller delegat Joan Collet.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán