L'Informatiu: L'informatiu migdia - 02/11/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 02/11/12

02/11/2012 00:23:11
L'informatiu migdia - 02/11/12 L'informatiu migdia - 02/11/12
L'informatiu migdia - 02/11/12 00:23:11 02/11/2012
Sinopsis

Ocupació d'entre el 65% i el 75% a les cases rurals i hotels catalans. Les empreses sector la consideren una bona dada, tot i que les estades són més curtes que l'any passat. Les estacions d'esquí pensen que podran avançar l'inici de la temporada gràcies a les nevades d'aquesta setmana i al fred ...però en alguns llocs ja utilitzen la neu artificial per atreure visitants.

La policía científica treballa per determinar les causes exactes de l'incendi. Avui els tècnics municipals han tornat a l'edifici per avaluar els danys i decidir si els veïns podran tornar-hi a a viure. El nen de 14 anys ferit greu continua estable a la UCI. Mentre, el consulat de Bolivia prepara la repatriació dels cosos de les tres dones mortes.

La venda de cotxes torna a caure a l'octubre un 22% respecte fa un any. El sector confia que el Plan PIVE d'ajudes a la compra, que va entrar en vigor fa 15 dies, es noti en les dades de novembre i desembre. Diuen que les visites als concessionaris han augmentat i s'han fet més d'onze mil reserves.

Una vintena persones col.laboren de manera voluntària i sense cap tipus de remuneració en un estudi per avaluar els beneficis de la xocolata en la prevenció de les malalties cardiovasculars. Es fa al Centre tecnològic de nutrició i Salut de Reus. Els investigadors defensen que perquè la ciència avanci necessitin suvint provar el avenços en persones.

El Barça rep demà el Celta al Camp Nou amb l'objectiu de sumar 3 punts més i establir el millor inici de la història del club a la Lliga. Puyol i Piqué continuen treballant al marge del grup, mentre que Messi, a punt de ser pare, avui no s'ha entrenat amb permís del club.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán