L'Informatiu: L'informatiu migdia - 01/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 01/11/11

01/11/2011 00:25:08
L'informatiu migdia - 01/11/11 L'informatiu migdia - 01/11/11
L'informatiu migdia - 01/11/11 00:25:08 01/11/2011
Sinopsis

Avui, diada de Tots Sants, els cementiris s'omplen de visitants. Només a Barcelona s'espera l'assistència de més de 90mil persones. Tot i això, hi ha molts nínxols abandonats i alguns ajuntaments han hagut de senyalitzar-los amb un adhesiu per reclamar-ne el pagament... Els cementiris organitzen diverses activitat, com tallers i rutes guiades...

Les vendes de flors per tots Sants baixen un 20% a causa de la crisi i els canvis de costums. Els crisantems continuen sent la flor més venuda però les roses, els lliris i els clavells guanyen terreny. El preus han baixat per donar sortida a tot l'estoc en una jornada que mou el 20% del negoci anual.

11 persones han resultat ferides aquesta matinada en cedir una barana de vidre al centre comercial Heron City de Barcelona. Dues de les noies ferides - de 15 i 16 anys - les han hagut d'intervenir. En total, van caure 30 persones que esperaven un autocar a la rampa d'un parquing des d'una altura de prop de 5 metres.

Els metges estan obligats - a partir d'avui - a receptar el principi actiu del medicament i no la marca... A més, les farmàcies han de vendre el genèric que sigui més econòmic... A Catalunya, aquesta ja és la tendència generalitzada però, ara, la mesura s'aplicarà per decret, a tot l'Estat... Amb aquesta mesura, el govern espanyol preveu estalviar 2mil-milions d'euros.

El Barça vol certificar aquest vespre a Praga el pas als vuitens de final de la Champions. Els blaugrana necessiten guanyar el Viktoria Pilsen, però els txecs no pensen posar cap facilitat...i el terreny de joc es troba molt mal estat. Xavi, amb molèsties musculars, és dubte

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán