L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 01/08/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 01/08/13

01/08/2013 00:25:44
L'Informatiu migdia - 01/08/13 L'Informatiu migdia - 01/08/13
L'Informatiu migdia - 01/08/13 00:25:44 01/08/2013
Sinopsis

Andreu Mas-Colell admet que les retallades que haurà de fer el govern català estaran al voltant dels 2 mil milions d'euros després que l'objectiu de dèficit fixat per Hisenda sigui del 1,58 per cent. En una entrevista a Televisió Espanyola el conseller no aclareix si s'aprovaran els pressupostos a la reunió del dimarts vinent i acusa el govern espanyol d'asfixiar a les autonomies. El partit que dóna estabilitat a l'executiu català, Esquerra, aposta per no fer-ne i mantenir la pròrroga dels del 2012.

Rajoy admet l'error de confiar en Luís Bárcenas pero nega qualsevol comptabilitat B al PP. Alfredo Pérez Rubalcaba li demana la dimissió per haver mentit sobre la seva relació amb l'extresorer dels populars. El president ha dit que no dimitirà.

Activats els avisos a les comarques de l'interior per la calor que s'allargarà fins la setmana vinent i que pot situar els termòmetres per sobre dels 40 graus. A L'informatiu us donarem els consells bàsics per aguantar millor aquests dies.

Neymar està ansiós per debutar demà al Camp Nou al trofeu Joan Gamper i diu que compartir vestidor amb Messi, Xavi i Iniesta és un somni fet realitat. El brasiler també creu que NO ha de canviar la seva forma de jugar per encaixar al Barça.

La selecció femenina de waterpolo juga demà amb Austràlia la final del Mundial de Barcelona. Les espanyoles es van classificar en superar Hongria per 13 a 12 després de remuntar un desavantatge de tres gols. Els xuts d' Ani Espar i les aturades de Laura Ester van ser decisius.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán