L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 30/09/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 30/09/2012

30/09/2012 00:26:04
L'Informatiu Cap de Setmana - 30/09/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 30/09/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 30/09/2012 00:26:04 30/09/2012
Sinopsis

Els socialistes catalans escullen en aquests moments el seu candidat per a les eleccions del 25-N. Pere Navarro, el candidat oficialista, ja ha intervingut davant el Consell Nacional, amb un discurs en el que s'ha desmarcat de les opcions sobiranistes i tambe de plantejar cap referendum fora de la legalitat. La candidata catalanista, Montserrat Tura, en un discurs emotiu i ple de referencies historiques ha reivindicat les essencies de la social democràcia.

Desde el Partit Popular de Catalunya, Alicia Sanchez Camacho ha criticat durament al PSC. En un acte a Castelldefels ha afirmat que els socialistes no tenen ni la capacitat ni el lideratge per assegurar la convivencia i els drets dels catalans que tambe se senten espanyols.

Desenes de milers de persones asisteixen a la Festa del Cel, el gran festival d'aviacio acrobatica que clou les festes de la Mercè de Barcelona. El pressupost mes reduit que l'any passat i, per tant, menys avions, no ha restat espectacularitat a un espectacle de vertigen en un l'escenari aeri incomparable, entre la ciutat i el mar.

Barcelona estrena una nova aplicacio pensada pels smartphones que permet planificar viatges en taxi i compartir-los amb altres usuaris que vulguin fer el mateix trajecte. Els primers usuaris en valoren l'estalvi de diners i els taxistes una iniciativa pionera que ajuda a dinamitzar el sector.

Nova remuntada del Barça anit a Sevilla. Els blaugrana van capgirar un marcador de 2 a 0 i igualen aixi el seu millor inci de lliga amb 6 victòries consecutives. David Villa va fer el gol de la victoria al temps afegit en un partit marcat per la polèmica actuacio arbitral.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán