L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 30/03/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 30/03/2013

30/03/2013 00:25:53
L'Informatiu Cap de Setmana - 30/03/2013 L'Informatiu Cap de Setmana - 30/03/2013
L'Informatiu Cap de Setmana - 30/03/2013 00:25:53 30/03/2013
Sinopsis

El turisme de muntanya, que aconssegueix aquesta setmana santa nivells d'ocupació superiors al 90 per cent, guanya la partida al turisme a la costa que perd pistonada en relació a l'any passat amb un índex d'ocupació que frega el 70 per cent. La costa brava, però es consolida com a destinació molt buscada i el museu Dalí de Figueres rep aquests dies visites massives.

El projecte de construir una macro planta incineradora d'escombraries al cor de l'Empordà, en un paratge de gran interès natural i històric, aixeca la polèmica al sector turístic. La zona és, segons la revista National Geographic, una de les vint millors destinacions turístiques del món.

L'ajuntament de Badalona prepara un reglament per limitar algunes prestacions socials només als veïns que portin més de cinc anys empadronats a la ciutat. L'alcalde , García Albiol, afirma que regular serveis bàsics, com ara beques menjador, suposa prioritzar els veïns de Badalona i fer justícia social.

Les universitats catalanes incorporen , cada cop més, cursos oberts a traves d'internet. El referent és l'èxit multitudinari aconseguit per universitats internacionals com Yale, Harvard o Stanford. Aquí els adapten a les necessitats d'alumnes acostumats a tenir més interacció amb el professorat.

El Barça juga aquesta tarda a Vigo contra el Celta amb l'objectiu de sumar una nova victòria que l'acosti més al títol de lliga. La novetat a la convocatòria és Abidal després d'un any de baixa pel trasplantament de fetge. Qui no serà a Balaídos és Tito Vilanova, tot i que ahir ja va dirigir l'entrenament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán