L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 27/07/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 27/07/2013

27/07/2013 00:25:40
L'Informatiu Cap de Setmana - 27/07/2013 L'Informatiu Cap de Setmana - 27/07/2013
L'Informatiu Cap de Setmana - 27/07/2013 00:25:40 27/07/2013
Sinopsis

El president Mas ha enviat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la carta en la que planteja un pacte sobre la consulta sobiranista "en el termini més breu possible". Hi argumenta que es donen les "condicions favorables" per plantejar-ho i que hi ha vies legals per fer-ho,. Avui en la seva visita a Vilaseca, Artur Mas ha afegit que el text enviat és una aposta pel diàleg i el respecte i ha afegit que Espanya hauria d'estendre la mà.

Encara queden 31 persones en estat crític hospitalitzades a Santiago de Composta ferides en l'accident del tren Alvia de dimecres passat. En total hi ha, en aquests moments 71 ferits ingressats. El maquinista del tren accidentat li han donat l'alta i l'han dut a comissaria imputat per un delicte d'homicidi per imprudència.

Mig milió de vehicles es movilitzen aquest cap de setmana a Catalunya en uns dies d'operació sortida que Trànsit considera el més conflictius de l'estiu. Entre l'operatiu de seguretat hi ha també controls especifics dels vehícles que viatgen cap el nord d'Africa. Els d'aquest cap de setmana a La Jonquera i a l'Aldea són els primers dels quatre controls especifics de l'operació pas de l'estret que aquest any s'allarga fins al 15 de setembre.

Activada l'alerta per cops de calor a les comarques de Ponent. Protecció Civil demana precaució davant l'augment significatiu de les temperatures aquest cap de setmana que han omplert les platges de banyistes.

Gerardo Martino ja coneix de primera ma els seus nous jugadors i el cos tècnic del Barça. El nou entrenador blaugrana va viatjar anit a Oslo i avui presenciarà desde la graderia el segon amistós de la pretemporada contra el Valerenga. A la vegada el Tata treballa amb Zubizarreta per definir el cos tècnic i la plantilla.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán