L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 26/03/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 26/03/2017

26/03/2017 00:28:20
L'Informatiu Cap de Setmana - 26/03/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 26/03/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 26/03/2017 00:28:20 26/03/2017
Sinopsis

Mariano Rajoy torna a oferir diàleg a Catalunya per parlar-ho tot excepte el referèndum. Rajoy ha rebutjat "imposicions" i que es vulgui arribar a un acord sobre com "violar conjuntament la llei". En la cloenda del congrés del PP català, també s'ha mostrat molt crític amb els suports que ha buscat el Govern de la Generalitat.

El PSOE ja té oficialment els seus tres aspirants per liderar el partit. Susana Díaz ha presentat avui la seva candidatura a Madrid. I ho ha fet exhibint el suport de dirigents històrics com Felipe González, Alfonso Guerra o Rodríguez Zapatero.

Coneixerem l'escola de l'Hospitalet que obté resultats excelents amb un mètode innovador. És el centre públic Joaquim Ruyra, on s'hi fan classes més curtes i participatives, gràcies a un projecte en què s'han implicat professors, pares i alumnes.

Tot a punt a Montjuïc per rebre d'aquí a uns moments al guanyador de la Volta Ciclista Catalunya. Si no hi ha cap imprevist, haurien de pujar al podi tres corredors espanyols: Alejandro Valverde, Alberto Contador i el català Marc Soler. Ho explicarem en directe desde l'arribada de la cursa.

I avui veurem com l'èxit de "Lalaland" ha omplert les xarxes socials de videos com aquests. Interpreten els temes i les coreografies de la pel·lícula, les escoles de ball també han notat el fenomen amb més alumnes que s'apunten a aprendre claqué.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán